Vanwege het Coronavirus staan we seizoen 2020 NIET op festivals/evenementen!

WEL staan we ieder weekend (bij mooi weer) langs het Reitdiep bij Wierumerschouw, tussen Adorp en de wijk ‘Reitdiep’ Groningen.

Tijdens een prachtig fiets-, wandel-, skeeler-, vaar-, of auto/motor-tourrondje net buiten de Stad: onderweg heerlijk genieten van een lekker yoghurtijsje langs de oevers van het Reitdiep!

 

Ohh, wat zijn we blij…! Sinds half mei 2019 heeft onze Renault Estafette er een klein zusje bij: De Renault R4 is af!

Vanuit dit vroegere postautootje, van waaruit destijds streekpost werd bezorgd in Frankrijk, verkopen we nu steekijs. Ons steekijs uiteraard ook weer in de smaak van yoghurtijs. Yoghurtijs uit de regio, dus stiekem noemen we het st(r)eekijs…

Het biologische yoghurtijs is volgens eigen, vernieuwd, recept op smaak gemaakt en nu in beide ijswagens verkrijgbaar. Het is gemaakt van melk van de weidekoeien.

Het steekijs was een begrip in de jaren ’50-’60. Toen werd het verkocht voor een dubbeltje en een dubbeldikke kostte een kwartje. Dat waren nog eens tijden…;-)

Steekijs zit tussen 2 wafeltjes, maar wij verkopen het ook vanuit een reuze oubliehoorn. Hierover doen we dan wat stukjes vers fruit en een sausje. Uiteraard zijn onze dips en toppings weer gratis!

Het kleine autootje is zeer geschikt voor bijvoorbeeld feesten en partijen, maar ook zeker voor sportevenementen!

Ook zijn wij in te huren voor bijv bedrijven of scholen die hun personeel of collega’s willen verwennen met een heerlijk biologisch yoghurtijsje!

Vraag vrijblijvend een offerte op via ons contactformulier.