maart 2024: we hebben al weer vele activiteiten in onze agenda mogen plaatsen, het belooft weer een mooi seizoen te worden!

We staan deze zomer NIET meer bij de Dorpswinkel op het pleintje. Onze vaste plek blijft bij ‘de brug’ over het Reitdiep, bij Wierumerschouw: tussen Adorp en de wijk Reitdiephaven Groningen, u komt er dan automatisch langs. Of je neemt het fietspad vanaf Zernike, het water Reitdiep dan volgen, ook dan komt je bij ons langs (Navigeer op Wierumerschouwsterweg 58, Adorp).

Wilt u informatie over het inhuren van onze nostalgische foodtrucks op locatie? Bijvoorbeeld bij een bruiloft, bedrijfsfeest, opening van uw winkel/zaak,  sportevenement, scholen (examenfeest, laatste schoolweek) of wat je ook maar kunt bedenken? Informeer dan geheel vrijblijvend (info@froyo2go.nl). Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! Kijk ook op deze site voor links naar Facebook of Instagram.

We hebben ook deze zomer weer heerlijk vers yoghurtijs met diverse toppings, sausjes, stukjes vers fruit en/of slagroom. Laat je verrassen!


mei 2023:  op dit moment komen er weer vele aanvragen binnen van verschillende festivals, evenementen en feestjes. 

U kunt ons vanaf ca 1 mei weer (in principe) ieder weekend vinden bij de brug over het Reitdiep (bij Adorp/Wierumerschouw) of op de vrijdagmiddag bij De Dorpswinkel in Sauwerd.

Tijdens een prachtig fiets-, wandel-, skeeler-, vaar-, of auto/motor-toerrondje net buiten de Stad: onderweg genieten van een heerlijk yoghurtijsje in het prachtige Reitdiep-gebied!


u kunt altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor bijv een familiefeest of andere activiteiten binnen uw vereniging, dorp, school etc! (info@froyo2go.nl)


mei 2022:

de Renault R4 heeft plaats gemaakt voor de Peugeot J9. Ook een nostalgisch model uit 1983. Ook vanuit deze foodtruck is hetzelfde product ‘Frozen Yogurt’ ijs verkrijgbaar als vanuit de Estafette.

Het steekijs hebben we niet meer als product, alleen de Frozen Yogurt bekers, hoorns of wafels.

Het voordeel van deze J9 foodtruck is dat we er mee over de snelweg kunnen. Dat gaat met de Estafette niet (kan maar ca 70 km/u).


mei 2019: onze Renault Estafette heeft er een klein zusje bij: De Renault R4!

Vanuit dit vroegere postautootje, van waaruit destijds streekpost werd bezorgd in Frankrijk, verkopen we nu steekijs. Ons steekijs uiteraard ook weer in de smaak van yoghurtijs. Yoghurtijs uit de regio, dus stiekem noemen we het st(r)eekijs…


Het biologische yoghurtijs is volgens eigen, vernieuwd, recept op smaak gemaakt en in beide ijswagens verkrijgbaar. Het is gemaakt van melk van de weidekoeien.

Het kleine autootje is zeer geschikt voor bijvoorbeeld feesten en partijen, maar ook zeker voor (sport-) evenementen!

Ook zijn wij in te huren voor bedrijven of scholen die hun personeel of collega’s willen verwennen met een heerlijk biologisch yoghurtijsje! Jubileum? Diploma-uitreiking? Informeer eens!

Vraag vrijblijvend een offerte op via ons contactformulier.