De droom was er al jaren eerder, maar het begon allemaal in 2015: een Renault Estafette camper uit het jaar 1968 komt vanuit het zuiden van Frankrijk naar het hoge noorden van Nederland. Hij werd, in de nog helderblauwe kleur, in Sauwerd van de autotrailer afgereden.

De opknapfase kon beginnen, dit alles moest natuurlijk tussen onze eigen werkzaamheden door gebeuren. Uiteindelijk, na bijna twee jaar klussen en sleutelen, is het resultaat zoals we het voor ogen hadden: een prachtig gerestaureerde foodtruck, fris nieuw kleurtje, met een nieuwe inrichting.

In mei 2017 is FroYo2go is klaar voor het avontuur!

Maar al snel kregen we veel aanvragen en besloten we om een 2e autootje om te bouwen. In 2018 kwam een oude Renault R4 uit 1985 ook vanuit Frankrijk onze kant op….Deze ombouw ging iets sneller en in het voorjaar van 2019 kon ook dit ijswagentje de weg op!

Maar…helaas hebben we begin 2022 deze R4 weer verkocht. In de praktijk viel het werken vanuit de R4 wat tegen, te weinig ruimte om ons mooie ijsproduct goed uit te stallen. Dus op zoek naar iets anders en dat hebben we gevonden: een oude Peugeot J9, en ja, ook uit Frankrijk ge├»mporteerd. Deze is in 2022 in bedrijf gegaan en keurig opgeknapt, waardoor we weer een leuk ‘wagenpark’ hebben! Laat je verrassen met deze beide nostalgische foodtrucks!