maart 2022: we mogen weer! Men is weer volop bezig met het organiseren van verschillende festivals, evenementen en feestjes. Wij blijven ons aan de huidige maatregelen van het RIVM houden!

U kunt ons vanaf 1 mei ieder weekend vinden bij de brug over het Reitdiep (bij Adorp/Wierumerschouw) of op de vrijdagmiddag bij De Dorpswinkel in Sauwerd.

Tijdens een prachtig fiets-, wandel-, skeeler-, vaar-, of auto/motor-toerrondje net buiten de Stad: onderweg genieten van een heerlijk yoghurtijsje in het prachtige Reitdiep-gebied!


u kunt altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor bijv een familiefeest of andere activiteiten binnen vereniging of dorp! (info@froyo2go.nl)


febr 2022: Ons kleine Renault R4-tje is helaas verkocht! Maar…..natuurlijk hebben we weer een nieuwe foodtruck gekocht en daar zijn we nu druk mee aan het klussen! Laat u verrassen deze zomer! Ons steekijs blijft overigens verkrijgbaar!


mei 2019: onze Renault Estafette heeft er een klein zusje bij: De Renault R4!

Vanuit dit vroegere postautootje, van waaruit destijds streekpost werd bezorgd in Frankrijk, verkopen we nu steekijs. Ons steekijs uiteraard ook weer in de smaak van yoghurtijs. Yoghurtijs uit de regio, dus stiekem noemen we het st(r)eekijs…


Het biologische yoghurtijs is volgens eigen, vernieuwd, recept op smaak gemaakt en in beide ijswagens verkrijgbaar. Het is gemaakt van melk van de weidekoeien.

Het steekijs was een begrip in de jaren ’50-’60. Toen werd het verkocht voor een dubbeltje en een dubbeldikke kostte een kwartje. Dat waren nog eens tijden…;-)

Steekijs zit tussen 2 wafeltjes, maar wij verkopen het ook vanuit een reuze oubliehoorn. Hierover doen we dan wat stukjes vers fruit en een sausje. Uiteraard zijn onze dips en toppings weer gratis!

Het kleine autootje is zeer geschikt voor bijvoorbeeld feesten en partijen, maar ook zeker voor (sport-) evenementen!

Ook zijn wij in te huren voor bedrijven of scholen die hun personeel of collega’s willen verwennen met een heerlijk biologisch yoghurtijsje! Jubileum? Diploma-uitreiking? Informeer eens!

Vraag vrijblijvend een offerte op via ons contactformulier.